מנטורית לתזונה מבריאה
אני אהיה בכנס השנה כאורחת ואשמח לפגוש אתכם שם לשיחה ומפגש חברים. מקום מפגש במקום יפורסם בהמשך!
השנה אני מציעה ליהנות מאירוח חלבי בסוכה או בפיקניקים ובטיולים שתעשו בארץ!
כשמתחשק לכם משהו פריך ופיקנטי, שמזכיר בצורה, בטעם ובמרקם חטיף או קרקר אתם מוזמנים להכין לכם את המתכון החמוד הבא: קרקר גבינה פריך. מגישים אותו עם מנות קטנות של ממרח אבוקדו, טחינה, סלט ביצים, גבינה למריחה או סלט טונה פיקנטי – לפי הטעם
בסוכות מחפשים מנות חלביות, שיהיו מנות עיקריות בארוחות קלות, בפיקניקים או באירוח. הפשטידה שלפניכם כילה שילוב טעים של ירקות, גבינות וביצים – ללא קמח בכלל. טיפ חשוב – להגשה קלה כדאי להכין את המאפה בתבנית קטנה – אפילו בתבניות שקעים בהם מכינים מנות אישיות.
במוס יש בסה”כ שלושה מרכיבים ואין תוספת סוכר מעבר למה שיש בשוקולד שתבחרו להכנת המוס. אני מציעה לבחור בשוקולד מריר איכותי (עדיף עם כמה שיותר מוצקי קקאו ועם כמה שפחות פחמימות) – אחד שאתם אוהבים ושטעים לכם לאכילה “סתם ככה” בקוביות.
אתם יכולים להפוך את התזונה הבריאה לדרך חיים! הקורס הדיגיטלי שלי יעזור לכם, יענה על השאלות שלכם ויכוון אתכם!
בברכה חמה לחג שמח!
שלכם תמי
זכרו, המפתח לשינוי בחיים הוא החלטה שפשוט לוקחים!
אני לא מתביישת לספר לכם, שעברו עלי חודשיים לא קלים. הריחוק והפרידה מההורים שלי, הבנות, המשפחה והחברים שלנו יצרו בי געגוע וכאב לב. שום “זום” לא דומה לקשר עין, חיבוקים ונשיקות איתם. אי הוודאות והדאגות לפרנסה בילבלו וטלטלו אותי: דווקא בעונה הכי חמה של השנה: פורים, פסח, יום האישה והמשפחה – כל ההרצאות וההופעות, שהוזמנו מראש, בוטלו ולא נכנסו הזמנות חדשות. מתוסכלת, כמו עצמאיים רבים אחרים, ישבתי שעות מול האתר של משרד האוצר, ממציאה סיסמאות ומקלידה קודי גישה, רק כדי לקבל הודעה לקונית שאני “לא זכאית”. דוגרי, עלבון צורב שטרם התאוששתי ממנו.
© כל הזכויות שמורות לתמי סירקיס.
עיצוב האתר: אוריה גנור. פיתוח האתר: רן שטרנין, שרון שקד.