מנטורית לתזונה מבריאה
אודות
תמי
סירקיס



מאז שהייתי קטנה אהבתי את ההתרגשות של לעמוד בפני קהל ולדבר. יש לי מה להגיד – תמיד היה לי. אני שמחה שאנשים מקשיבים (עכשיו יש לי המון דברים להגיד!). אני מנטורית לתזונה מבריאה לפי עקרונות הפליאו ותזונה דלת פחמימות בהתאמה אישית. בכל יום אני לומדת משהו חדש בתחום ומאושרת לראות אילו שינויים נפלאים מזון יכול לעשות בחיי מטופלים שלי.
כשפתחתי את האתר הזה, לפני כחמש שנים, מטרתו הייתה לספר לעולם על ההופעות וההרצאות המשעשעות שלי. בינתיים, חלו כמה שינויים דרמטיים בחיי. זה התחיל בשינוי ענק שעשיתי במזון שבחרתי לאכול ולהגיש לבני ביתי והתפתח לשינוי קריירה שעשיתי בהדרגה מהלך השנים, כדי להביא לכמה שיותר אנשים את המידע והתובנות שרכשתי עם השנים.
היום אני מאמנת בריאות מוסמכת לשינוי הרגלי אכילה וחיים. סיימתי שני מסלולי לימוד והסמכה בבית הספר מדי-קאוץ’, שמתמחה בהסמכת מאמני בריאות ומובילי שינוי. כמו-כן, אני מטפלת במזון, לפי עקונות הפליאו, לאחר סיום לימודי תעודה במכללת כרכור. אני מלווה אנשים, זוגות ומשפחות במסע לשינוי תזונה והבראה. בנוסף, אני מרצה בפני קהלים גדולים: הרצאות מבוא והרצאות עומק על תזונה דלת פחמימות וסגולותיה של התנהלות תזונה “נגד הזרם”. כמו-כן אני מנחת קבוצות לשינוי אורחות חיים עם דגש על שיפור מדדי בריאות, ירידה במשקל ובעיקר שיפור מצב סוכרת.
אני עדיין מרצה על מקומו של המזון בתרבות הישראלית, מופיעה בתקשורת ובפני קהלים במגוון הופעות: החל ממופעי בישול – על במות היכלי התרבות, וכלה במופעי סטנד-אפ קולינאריים והרצאות משעשעות – באירועים פרטיים, במקומות עבודה ובקהילות, עם או בלי הדגמות בישול וטעימות. אני מביאה להופעות את ההומור שלי לצד חכמת החיים של “אימא” במשרה מלאה ומדברת על אוכל ומקומו בחיינו.
לשמחתי, בדרך כלל, הקהל יוצא עם תובנות וכלים חדשים ובעיקר עם מצב רוח ממש-ממש טוב. זה כיף ענק.
למדתי שבע שנים באוניברסיטה, עבדתי בעולם הפיננסים, הפרסום וההוצאה לאור. לבסוף חזרתי “הבייתה” – למטבח על כל היבטיו: כתבתי, צילמתי, ערכתי והפקתי אוכל בכל מדיה אפשרית. צברתי ניסיון חיים עשיר – מסע מרתק – אותו אני חולקת עם הקוראים והצופים שלי בשמחה ובהומור. באתר הזה תמצאו דוגמאות של התכנים שלי, תוכלו להישאר איתי בקשר, להתעדכן בסרטים ומתכונים חדשים ולהזמין הופעות.
מצאתי לא מזמן את הצילום הזה שלי. היום, אני יודעת שאם הייתי שואלת את הגננת שלי במה אני הכי טובה – מה הכי מתאים לי לעשות? היא הייתה מזכירה לי את הפעם הראשונה הזאת שעמדתי בפני קהל והיא הייתה חוסכת לי הרבה שנים של חיפושים.
בואו נשאר בקשר!
תמי
כשפתחתי את האתר הזה, לפני כחמש שנים, מטרתו הייתה לספר לעולם על ההופעות וההרצאות המשעשעות שלי. בינתיים, חלו כמה שינויים דרמטיים בחיי. זה התחיל בשינוי ענק שעשיתי במזון שבחרתי לאכול ולהגיש לבני ביתי והתפתח לשינוי קריירה שעשיתי בהדרגה מהלך השנים, כדי להביא לכמה שיותר אנשים את המידע והתובנות שרכשתי עם השנים.
היום אני מאמנת בריאות מוסמכת לשינוי הרגלי אכילה וחיים. סיימתי שני מסלולי לימוד והסמכה בבית הספר מדי-קאוץ’, שמתמחה בהסמכת מאמני בריאות ומובילי שינוי. כמו-כן, אני מטפלת במזון, לפי עקונות הפליאו, לאחר סיום לימודי תעודה במכללת כרכור. אני מלווה אנשים, זוגות ומשפחות במסע לשינוי תזונה והבראה. בנוסף, אני מרצה בפני קהלים גדולים: הרצאות מבוא והרצאות עומק על תזונה דלת פחמימות וסגולותיה של התנהלות תזונה “נגד הזרם”. כמו-כן אני מנחת קבוצות לשינוי אורחות חיים עם דגש על שיפור מדדי בריאות, ירידה במשקל ובעיקר שיפור מצב סוכרת.
אני עדיין מרצה על מקומו של המזון בתרבות הישראלית, מופיעה בתקשורת ובפני קהלים במגוון הופעות: החל ממופעי בישול – על במות היכלי התרבות, וכלה במופעי סטנד-אפ קולינאריים והרצאות משעשעות – באירועים פרטיים, במקומות עבודה ובקהילות, עם או בלי הדגמות בישול וטעימות. אני מביאה להופעות את ההומור שלי לצד חכמת החיים של “אימא” במשרה מלאה ומדברת על אוכל ומקומו בחיינו.
לשמחתי, בדרך כלל, הקהל יוצא עם תובנות וכלים חדשים ובעיקר עם מצב רוח ממש-ממש טוב. זה כיף ענק.
למדתי שבע שנים באוניברסיטה, עבדתי בעולם הפיננסים, הפרסום וההוצאה לאור. לבסוף חזרתי “הבייתה” – למטבח על כל היבטיו: כתבתי, צילמתי, ערכתי והפקתי אוכל בכל מדיה אפשרית. צברתי ניסיון חיים עשיר – מסע מרתק – אותו אני חולקת עם הקוראים והצופים שלי בשמחה ובהומור. באתר הזה תמצאו דוגמאות של התכנים שלי, תוכלו להישאר איתי בקשר, להתעדכן בסרטים ומתכונים חדשים ולהזמין הופעות.
מצאתי לא מזמן את הצילום הזה שלי. היום, אני יודעת שאם הייתי שואלת את הגננת שלי במה אני הכי טובה – מה הכי מתאים לי לעשות? היא הייתה מזכירה לי את הפעם הראשונה הזאת שעמדתי בפני קהל והיא הייתה חוסכת לי הרבה שנים של חיפושים.
בואו נשאר בקשר!
תמי