לפעמים חלומות מתגשמים!‎

תמי סירקיס

תמי סירקיס

מנטורית לתזונה מבריאה

שלום חברים,
אני מתרגשת מאוד כי בשבוע הבא (7-8/11) מגיעה ארצה קבוצה מכובדת של מומחים בינלאומיים לתזונה, רפואה ובריאות לכנס מטבוליקס” Metabolix הראשון בישראל.

בנוסף, יהיה לי הכבוד והעונג להיות יחד איתם על אותה הבמה ולהציג את גארי טאובס, עיתונאי-חוקר אמריקאי, מומחה בתחום מדעי הבריאות והתזונה ומי שחיבר מספר ספרים אשר תכל’ס שינוי את חיי. 
 
לפני כשבע וחצי שנים חברה שלי, שהיא רופאת משפחה סיפרה לי בהתרגשות על ספר שהיא קוראת “קלוריות טובות קלוריות רעות” שכתב גארי טאובס ובו קריאת תיגר על כל האמונות והדעות שהיו (ויש) לרופאים ותזונאים לגבי מה “משמין” ומה “מרזה”; מה “מבירא” ומה “מחלה”. היא הציעה לי לשמוע כמה הרצאות של טאובס ועוד כמה רופאים ומדענים פורצי דרך בתחומם – ולהתנסות לכמה חודשים בתזונה דלת פחמימות. כעבור חצי שנה “נשרו” ממני 18 קילו והרגשתי נפלא. 
 

המעבר שלי לתזונה דלת פחמימות נבע מצורך עמוק ומאוד פרטי למצוא הסבר ופתרון לתחושה שהגוף בוגד בי. נשאבתי ללימוד הנושא לעומקו בעזרת הרצאות, מאמרים, פודקסטים ומחקרים, שהחלו להתפרסם בכל העולם. הרגשתי כמו שותפה לסוד גדול שרק בודדים בעולם מדברים עליו. הוקסמתי מכוחם של האינטרנט והרשתות החברתיות: הישבן שלי בכיסא בבית והראש התעופף מסביב לעולם: אוסטרליה, דרום אפריקה, שוודיה, אנגליה וארה”ב מחוף לחוף.

מצאתי את היעוד החדש שלי “להפיץ את הבשורה”: לספר לכמה שיותר אנשים שיש מה לעשות בקשר להשמנת יתר, סוכרת, לחץ דם גבוה ועוד מיני מחלות וכאבים. למדתי אימון בריאות וטיפול במזון והתחלתי לייעץ, להרצות ואף הפקתי קורס דיגיטלי.

התחשק לי לצעוק ברחובות: “אנשים יש פתרון!! והוא לא נמצא בבית המרקחת – אלא במכולת! הפתרון נמצא איפה שהבעיה נוצרה – בצלחת”. 

אבל מי יקשיב לאישה שרצה ברחובות וצועקת? אף אחד. 

אז מה כן? אלפי אנשים מוכנים לקרוא בלוג ולקבל ניוזלטר; לעקוב אחרי דף טוב בפייסבוק ולהיכנס לסרט חדש ביו-טיוב. העולם הדיגיטלי, דרכו נכנסתי לנושא התזונה המבריאה הוא העולם דרכו אני מגיעה  לכמה שיותר אנשים. ואני מודה לכם על זה יום יום!

והנה, הזדמנות מרגשת לסגור מעגלים: ללחוץ את היד ולהגיד תודה לאנשים שאני לומדת מהם כבר שנים ועד עכשיו היו דמויות להערצה מרחוק.

אם יש לכם סקרנות לנושא ובא לכם לשמוע את ההרצאות הכי מעניינות בתחום בואו לכנס (וגם תגידו לי שלום ונעשה יחד סלפי!).

בהזדמנות זאת אני מזמינה אתכם לצפות בראיון שלי ושל מטופל (שהפך עם השנים לחבר ושותף לדרך) גיל-עד ארד בתוכנית “פותחים יום” ברשת 13. כל פעם אני מתרגשת מחדש לפגוש מטופלים שעשו איתי את הצעדים הראשונים שלהם במעבר לתזונה דלת פחמימות ולא רק לתקופת “אתגר” או “התנסות” אלא הפכו אותה לדרך חיים קבועה.

מזג האוויר מאותת שהגיע הזמן לחזור לתבשילי קדירה, ארוכי בישול. לא… לא “חמין” שכולל המון קטניות ותפוחי אדמה ומשאיר אותנו נפוחים וכבדים אלא תבשילי בשר שמוגשים אחרי בישול ארוך של לילה בתנור. ליד הבשר מגישים סלט ירקות טריים, כמה ירקות כבושים ויין אדום בשביל הנשמה ומצב הרוח! 

הקישורים למתכונים לרשותכם כאן:

לקורס הדיגיטלי שלי
יסודות התזונה המבריאה
כבר נרשמתם?

זכרו, המפתח לשינוי בחיים הוא החלטה שפשוט לוקחים!

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים