fbpx

יום הולדת 7 לאתר שלי - ואתם מקבלים ממני מתנה‎!

תמי סירקיס

תמי סירקיס

מנטורית לתזונה מבריאה

שלום חברים,
בדיוק השבוע לפני שבע שנים – 5/9/12 עלה לאוויר האתר שלי: “תמי סירקיס מילים של טעם”. האתר נועד להיות חלון ראווה יפה של מופעי הסטנד-אפ שלי והרצאות אחרות; האתר היה גם מקום טוב לספר היכן אני מופיעה באירועים פתוחים לקהל ולאפשר למי שרוצה להזמין הופעה שלי למקומות עבודה, אירועים פרטיים ועסקיים, חדרי מורים, ספריות וקהילות בארץ ובעולם.

כדי שיהיה עוד יותר מעניין ומזמין – שילבתי באתר קטעי כתיבה קטנים על החיים. כשהתחלתי לשלוח מייל שבועי הוספתי בכל שבוע גם מתכון ממצבור המתכונים הגדול שלי וסרטוני בישול שאספתי עם השנים – והם נשמרים ומצטברים גם באתר.
 
אין לי ספירה מדוייקת, (ואם אתם קוראים ותיקים שלי, תתקנו  אותי אם אני טועה) אבל אני בטוחה ששלחתי, במשך השנים, יותר מ-250 מיילים שבועיים, כמעט ברצף. המיילים כוללים מאמר קטן בנושא שמעניין אותי ושאני מקווה שגם מעניין אתכם ולפחות מתכון אחד מתאים לעונה.
 
אני רוצה לספר לכם שכשהקמתי את האתר כבר הייתי בשלבים הראשונים של מעבר לתזונת פליאו – דלת פחמימה. זאת הייתה תקופה מאוד מסקרנת ומבלבלת של המון לימוד והתנסות אבל העדפתי לא “לצאת מהארון” עם סגנון האכילה החדש שלי, ולכן שלחתי לכם מתכונים “רגילים” של פשטידות, עוגות, עוגיות ומאפים עם פסטה, קמח וסוכר (אגב, הם עדיין נמצאים באתר ואני שוקלת “להחביא” אותם כי הם מבלבלים את הקוראים החדשים שלי – מה דעתכם?).
לפני כשלוש וחצי שנים השלמתי את ההסמכה כמאמנת בריאות וקיבלתי את התעודה של “מטפלת במזון לפי עקרונות הפליאו”. וכשהתחלתי להעביר הרצאות בנושאי תזונה, סדנאות ואימונים אישים – שיניתי פאזה גם בתוכן של המייל. המאמרים הפכו יותר מכווני מטרה של לתת לכם מידע, הסברים וחומר למחשבה על איך, כמה ולמה אנחנו אוכלים.
 
הפרוייקט שהשקתי לפני כמה חודשים, שאני גאה בו מאוד, הוא הקורס הדיגיטלי “יסודות התזונה המבריאה”, אשר מאפשר לכל מי שהשתכנע ורוצה לצאת לדרך ולשפר במהירות וביעילות את התזונה שלו, לעשות זאת מיד. בלי להמתין להרצאה הקרובה; בלי הצורך להגיע לסדנאות (נסיעות, חניה ובייביסיטר) וללא העלות היקרה של שיחות אישיות איתי. הקורס כולל שיעורים מוקלטים, חוברות הסבר, מתכונים ותפריטים, רשימת קניות מיוחדת ובעצם את כל הכלים לדעת מה ואיך לעשות. 
 
אני שם אתכם, יד ביד, צעד אחר צעד עד שתגיעו למטרה שלכם. והנה המתנה שלי אליכם – היא לא תפורסם בשום מקום אחר ורק מי שקורא כאן יוכל לממש את ההצעה – כל מי שרוכש את הקרוס ומסיים לראות את כל השיעורים (אני אבחן אתכם על זה 🙂 ), ישלח לי מייל לתיאום וייקבל שיחת טלפון אישית אחת איתי (בת 45 דקות) כדי לשאול, להתייעץ ולשוחח. ההצעה בתוקף עד לסוף החודש. 
 
אני מזמינה אתכם לצפות בסרטון שמשלב קטעים מתוך הקורס:

אם הצלחתי לסקרן אתכם, ניתן לקרוא עוד על הקורס ולצפות בסילבוס כאן.

ראש כרובית בחמאה

ראש כרובית שלם הוא תוספת טעימה ויפה לכל ארוחה – וכדאי לזכור אותה לקראת ראש השנה והארוחות החגיגיות שעוד לפנינו. זאת אחת המנות הכי מזוהות עם השף אייל שני, ואני מצרפת לכם את הגיוון שלי על הנושא: חרדל וחמאה. תגידו לי מה דעתכם? 

הקישורים למתכונים לרשותכם כאן:

לקורס הדיגיטלי שלי
יסודות התזונה המבריאה
כבר נרשמתם?

זכרו, המפתח לשינוי בחיים הוא החלטה שפשוט לוקחים!

שיתוף

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע
"אחרי החגים"!

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

399 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן