fbpx
תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

טאג’ין עוף וירקות

טאג'ין עוף וירקות

מצרכים

לטאג’ין עוף וירקות מאת תמי סירקיס

1 עוף, חתוך לחלקים
1 בצל, פרוס דק
2 תפוחי אדמה, פרוסים בינוני
1 בטטה, פרוסה דק
3 קישואים, פרוסים עבה
4 גזרים, פרוסים עבה
6 שזיפים, מגולענים
8 כפיות של צימוקים
חצי כוס מים

לרוטב:
1 כפית פפריקה אדומה
1 כפית ג’ינג’ר
1 כפית כמון
1 כפית כורכום, או קצת זעפרן
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
1 כפית דבש
1 כפית שום כתוש
רבע כוס לימונים כבושים חתוכים לקוביות
חופן פטרוזיליה
חצי כוס שמן זית

הוראות הכנה

מחממים מראש את התנור לחום בינוני 180 מעלות. שוטפים ומנגבים היטב את חלקי העוף.

מסדרים את חלקי העוף בתחתית הטאג’ין. מניחים מעליהם את הירקות ואת הפירות היבשים.

מכינים את הרוטב: מערבבים יחד היטב את כל התבלינים, עשבי התיבול השמן. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.

יוצקים את הרוטב על העוף ועל הירקות. מוסיפים עוד מעט מים לתחתית התבנית.

מכסים היטב במכסה ואופים במרכז התנור כשעה. בודקים אם העוף מוכן ואם יש “מרק”. אם צריך, מוסיפים לכלי כחצי כוס מים ואופים עוד כ-30 דקות אפייה, עד שהעוף מבושל ורך. מגישים חם.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן