fbpx

עוף ברוטב חמסה

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

עוף ברוטב חמסה

בנוסף לבשרים שמכינים על האש בפיקניק אפשר להביא מהבית תבנית עם נתחי עוף כמו כרעיים, שוקיים או כנפיים שמכינים בבית מראש. את נתחי העוף אפשר לאכול בפיקניק כשהם קרים או לעטוף ברדיד אלומיניום ולחמם שנית בזריזות על המנגל. 

מצרכים

8 עד 6 מנות

6 כרעיים של עוף טרי

או

1 עוף שלם חתוך, למנות אישיות (שוקיים, ירכיים, כנפיים והחזה עם העצם חתוך ל-4)

 

לרוטב:

3 כפות דבש נוזלי
3 כפות חרדל דיז’ון
3 כפות ריבה אדומה (תות, פטל או שזיפים)
3 כפות קטשופ (אפשר גם חריף)
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כ-5 שיני שום כתושות וקלופות

הוראות הכנה

מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות צ’). מסדרים את חלקי העוף על תבנית אפייה.

מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב, טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.

יוצקים את הרוטב על חלקי העוף והופכים אותם פעם-פעמיים ברוטב כדי להבטיח ציפוי אחיד של העוף ברוטב.

מכסים ברדיד אלומיניום ואופים במרכז התנור כשעה: חצי שעה מכוסה ברדיד ועוד כחצי שעה ללא רדיד האלומיניום (אם רוצים אפשר לבשל עוד מספר דקות להשחמה רבה יותר).

מגישים את העוף חם, אבל הוא טעים מאוד גם קר, למחרת.

 

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן