fbpx

סלמון מאודה בטעם אסיאתי

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

סלמון מאודה בטעם אסיאתי

מצרכים

לסלמון מאודה בטעם אסיאתי – מאת – תמי סירקיס

(6 מנות)

6 פרוסות סלמון טרי (סטייקים או פילה) במשקל 150-200 גרם כל אחת
1 צרור כוסברה טרייה (או פטרוזיליה)
2 ראשי שום
שורש ג’ינג’ר באורך 7 ס”מ
להגשה:
רוטב טריאקי (או סויה )
בצל ירוק או עירית קצוצה

מומלץ להגשה עם סלט צנוניות וגזר
6 מנות
חומרים
1 צרור עלי רוקט, קצוצים דק
4 גזרים, מגוררים דק
8 צנוניות, מגוררות דק
2 כפות עירית קצוצה
לרוטב:
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן (עדיף שמן שומשום)
פלפל שחור
1 כף רוטב טריאקי או סויה
הכנה:
שמים את כל הירקות בקערת סלט ומערבבים יחד. יוצקים מעל את מיץ הלימון והשמן ומתבלים בהדרגה בפלפל ובסויה. מערבבים יחד. שומרים בקירור עד להגשה

הוראות הכנה

במאייד חשמלי, או במגשי במבוק מיוחדים לאידוי בשתי קומות, שמים בכל קומה מחצית מהכוסברה כבסיס. מסדרים מעל את נתחי הדג הנקיים.

מניחים על הדגים כמה פרוסות ג’ינג’ר עבות ומסדרים מסביב שיני שום שלמות. אפשר לתבל במעט רוטב סויה או טריאקי.

מכסים ומבשלים באדים כעשרים דקות, עד שהדג מבושל. בודקים שהדג מוכן על ידי נעיצת מזלג בבשר הדג ובדיקה שהוא מתפורר בקלות.

מגישים את הדג עם פרוסת ג’ינג’ר ושן שום מאודה, עם רוטב טיריאקי ועירית קצוצה מעל. את המנה אפשר להגיש חמה או קרה על מצע אורז לבן ועם סלט ירקות צבעוני.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן