fbpx

ברוסקטה עם סלט טונה

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

ברוסקטה עם סלט טונה

מצרכים

לברוסקטה עם סלט טונה מאת תמי סירקיס

4 פרוסות לחם שיפון (או לחם מלא אחר) — אפשר גם “לחם קל”
4-8 כפות שמן זית
מלח גס, פלפל שחור
1 קופסת שימורי טונה (במים או בשמן)
400-500 גרם סלט מטבוחה, מוכן
חצי כוס עלי רוקט קצוצים
חופן עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה וריחן)

הוראות הכנה

יוצקים על פרוסות הלחם את שמן הזית ומתבלים בעדינות במלח גס ופלפל שחור.
אופים כעשר דקות בתנור, או טוסטר-אובן, שחוממו מראש לחום בינוני-גבוה (180 מעלות צ’), רק עד שהלחם פריך אך לא שרוף.
בינתיים, מערבבים יחד את הטונה עם הסלט הפיקנטי ועשבי התיבול. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מניחים ערמה קטנה של סלט על כל פרוסת לחם ומקשטים בעוד מעט פטרוזיליה.

תוספת
1. אפשר להוסיף לטונה גם כמה פרוסות של לימון כבוש.
2. אפשר להגיש את המנה עם תוספת של פרוסות ביצה קשה.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן