fbpx
תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

במיה פיקנטית

במיה פיקנטית
כוסברה, גויאבות, טפיוקה ובמיה – הם חלק מהרשימה של מיני מזון שאי אפשר להיות אליהם אדישים: או שאוהבים נורא או שלא סובלים.
חבל על הזמן בכלל לנסות, לשכנע, להפציר או לחנך – כן. כן. לא אז לא.
מבין הרשימה הקצרה הזאת – רק טפיוקה לא מצליחה לרדת לי בגרון – ואת כל היתר אני מעריצה ומוקירה.
המנה שלפניכם של במיה פיקנטית תמצא חן בעיני חובבי הז’אנר (ואולי תעזור גם למי שרוצים ליהנות מכל הסגולות הבריאותיות של הירק המוזר הזה – כי הרוטב דומננטי וטעים).

 

מצרכים

1 שקית במיה קפואה (600 גרם)
1/2 מיכל סלט מטבוחה מוכן (200 גרם)
1 קופסת שימורי עגבניות שלמות במיץ (400 גרם)
2 שיני שום כתושות
2 כפיות תבלין לעוף בגריל
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון טחון
1 כפית קימל שלם
2 כפיות מלח
חצי לימון פרוס דק, עם הקליפה

הוראות הכנה

1.שמים בסיר את כל החומרים מחממים על אש בינונית עד שהרוטב מבעבע.
2. מבשלים כ-15 דקות ובוחשים מדי פעם כדי שלא יישרף בחלק התחתון. הבישול די קצר כך שהבמיה נשארת מעט פריכה. אם רוצים מבשלים עוד כמה דקות כדי שתתרכך.
3. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
4. מגישים חם או כסלט מבושל פיקנטי לאחר קירור.
בתיאבון

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון

מועדון התזונה המבריאה

מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי

שיתוף מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע
"אחרי החגים"!

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

399 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן