ביצים קשות ממולאות ברוקפור ואגוזים

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

ביצים קשות ממולאות ברוקפור ואגוזים

ביצים קשות ממולאות ברוקפור ואגוזים

מתכון קליל להכנת ביצים  קשות ממולאות, בגבינות ואגוזים. כפי שתראו בסרטון שלי, אפשר (וכדאי) לגוון ולהשתמש בכל מיני גבינות פיקנטיות ובסוגי אגוזים שונים – ממה שיש בבית ובמזווה.

המנה מתאימה להגשה כחלק ממזנון חלבי או כמנה טעימה בארוחת בוקר או בראנץ' עם חברים ומשפחה.

בכל מקרה, טוב להגיש את המנה סמוך לזמן ההכנה ולשמור אותה מכוסה ובקירור עד להגשה ממש.

מצרכים

ל 6 מנות-

6 ביצים קשות, קרות

50 גרם אגוזי מלך קצוצים

100 גרם גבינת רוקפור

2-3 כפות גבינת שמנת

מלח, פלפל שחור

2-3 כפות שמן זית

3 כפות עירית קצוצה

 

הוראות הכנה

חוצים את הביצים הקשות ומסדרים על מגש יפה. מרוקנים את החלמונים מהביצים לקערה.

מערבבים עם החלמונים את האגוזים והגבינות – לקבלת מלית לחה אך מוצקה. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל ושמן זית.

ממלאים את חללי הביצים הקשות במלית ומערימים ערמה קטנה. מקשטים בעירית קצוצה. מגישים מיד.

הערה:

עדיף להשתמש בביצים אורגניות או ביצי חופש כי הן טעימות יותר וצבע החלמון בהן יפה יותר.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון

מועדון התזונה המבריאה

מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי

שיתוף מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

גלילה לראש העמוד

הכי כיף להכין
אוכל בריא ומבריא

אבל עוד יותר כיף
להפוך את זה לדרך חיים!

הנחה מיוחדת על הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"

ב-699 ש"ח בלבד!

בתוקף עד שבת בחצות

דילוג לתוכן