פרלינים בסגנון "ריסס"
קינוח המשלב טעמי שוקולד ובוטנים ללא גלוטן, דל פחמימות

מנטורית לתזונה מבריאה
פרלינים בסגנון "ריסס"

מצרכים
הוראות הכנה
1. בכלי עמיד במיקרוגל, או בקערה מעל סיר מים רותחים (בן מארי) ממסים יחד את השוקולד וחמאת הבוטנים. בוחשים לקבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים מעט מלח וטועמים בזהירות כי זה חם (אם חייבים – מוסיפים כפית או שתיים של דבש כדי להמתיק).
3. מעברים לגביעוני הסיליקון – טוב להכין מנות קטנות כי הטעם עשיר מאוד – ומקשטים מעל עם שברי אגוזים.
4. שומרים במקרר, לפחות שעה, עד להגשה.
בתאבון!
הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה
קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.
לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול
החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים.
האורחים עליכם - התוכן עלי
השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון התזונה המבריאה
מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי