פרלינים בסגנון "ריסס"

קינוח המשלב טעמי שוקולד ובוטנים ללא גלוטן, דל פחמימות

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

פרלינים בסגנון "ריסס"​

פרלינים בסגנון "ריסס"​
שילוב הטעמים של שוקולד ובוטנים חביב מאוד על רבים ונמצא בכמה סוגים של ממתקים מסחריים כמו : “ריסס” ; “סניקרס” ואפילו ב”אגוזי” הישן והטוב שלנו. 
 
הממתק שנכין הפעם אינו דבר מאפה, כך שאין בו גלוטן והוא דל פחמימה; השימוש בחמאת בוטנים טבעית (100% בוטנים בלבד) ושוקולד מריר נותן פתרון טעים ומהיר להכנת “משהו” מתוק, שמתאים להגשה עם הקפה או כקינוח לא חלבי. 
 
הערה חשובה: שוקולד מריר, חמאת בוטנים ומלוא החופן אגוזים צריכים להיות “פינוק קטנטן ומזדמן” בתפריט המבריא שלכם ולא מנה קבועה. 
 
לפניכם קליפ של המתכון, מתכנית הבוקר “פותחים יום” ברשת 13:

מצרכים

החומרים להכנת 12 פרלינים קטנים:
 
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם (2/3 כוס) חמאת בוטנים טבעית (100% בוטנים)
קורט מלח
50 גרם שברי בוטנים, שקדים, אגוזים או קשיו 
 
גביעונים מסילקון עגולים למאפינס אישיים או בכל מיני צורות אחרות להכנת קרח, ממתקים וכד’.

הוראות הכנה

1. בכלי עמיד במיקרוגל, או בקערה מעל סיר מים רותחים (בן מארי) ממסים יחד את השוקולד וחמאת הבוטנים. בוחשים לקבלת מרקם אחיד.

 

2. מוסיפים מעט מלח וטועמים בזהירות כי זה חם (אם חייבים – מוסיפים כפית או שתיים של דבש כדי להמתיק).

 

3. מעברים לגביעוני הסיליקון – טוב להכין מנות קטנות כי הטעם עשיר מאוד –  ומקשטים מעל עם שברי אגוזים.

 

4. שומרים במקרר, לפחות שעה, עד להגשה.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון

מועדון התזונה המבריאה

מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי

שיתוף מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים