פצפוצי שוקולד משודרג
ממתק בטעם "בוגר"
שם המתכון
המתכון הפעם הוא וריאציה על המתכון האהוב “פצפוצי שוקולד” מהספר ילדים מבשלים שכתבה אמא שלי – רות סירקיס.
במתכון המקורי הכנו את הממתקים עם פצפוצי אורז ממתוקים (דגני בוקר מבוססי אורז).
במתכון היום נחליף את דגני הבוקר בשילוב של פירות יבשים ושלל אגוזים ללא תוספת סוכר כדי לקבל ממתק בטעם “בוגר” יותר.
סרטון הכנה
מצרכים
החומרים להכנת כ-12 מנות אישיות
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם חמאה
כוס וחצי לקט אגוזים קצוצים ופירות יבשים לפי הטעם (פקאנים, אגוזי מלך, שקדים, חמוציות, משמש יבש וקליפות הדר מסוכרות)
עטרות נייר צבעוניות
הוראות הכנה
1. מכינים בן מארי (אמבט מרים) מניחים קערת זכוכית גדולה בתוך סיר עם מים על אש בינוני.
2. שמים בקערה את השוקולד והחמאה, מעל המים החמים. כשהשוקולד והחמאה מתחילים להינמס בוחשים הכל יחד לקבלת קרם שוקולד חלק ומבריק. מסירים את הקערה מהאש.
3. קוצצים גס את האגוזים ואת הפירות היבשים לפי הטעם ומוסיפים לקרם השוקולד. מערבבים הכל יחד.
4. מסדרים את עטרות הנייר על צלחת שטוחה. שמים כמות שווה של אגוזים מצופים בשוקולד בכל עטרת נייר.
5. מקררים לפחות 20 דקות ומגישים.
בתאבון!
הטבות מיוחדות
קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה
קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.
לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן
חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול
החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים.
האורחים עליכם - התוכן עלי
השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן
הזמנת מרק עצמות
צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים
הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.
איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר
למידע נוסף והזמנות לחצו כאן