פצפוצי שוקולד משודרג

פצפוצי שוקולד משודרג

ממתק בטעם "בוגר"

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

שם המתכון

פצפוצי שוקולד משודרג

המתכון הפעם הוא וריאציה על המתכון האהוב "פצפוצי שוקולד" מהספר ילדים מבשלים שכתבה אמא שלי – רות סירקיס.

פצפוצי שוקולד משודרג

במתכון המקורי הכנו את הממתקים עם פצפוצי אורז ממתוקים (דגני בוקר מבוססי אורז).
במתכון היום נחליף את דגני הבוקר בשילוב של פירות יבשים ושלל אגוזים ללא תוספת סוכר כדי לקבל ממתק בטעם "בוגר" יותר.

סרטון הכנה

פצפוצי שוקולד משודרג לצפייה במתכון לחץ
נגן וידאו

מצרכים

החומרים להכנת כ-12 מנות אישיות

100 גרם שוקולד מריר

30 גרם חמאה

כוס וחצי לקט אגוזים קצוצים ופירות יבשים לפי הטעם (פקאנים, אגוזי מלך, שקדים, חמוציות, משמש יבש וקליפות הדר מסוכרות)

עטרות נייר צבעוניות 

הוראות הכנה

פצפוצי שוקולד משודרג

1. מכינים בן מארי (אמבט מרים) מניחים קערת זכוכית גדולה בתוך סיר עם מים על אש בינוני.
2. שמים בקערה את השוקולד והחמאה, מעל המים החמים. כשהשוקולד והחמאה מתחילים להינמס בוחשים הכל יחד לקבלת קרם שוקולד חלק ומבריק. מסירים את הקערה מהאש.

פצפוצי שוקולד משודרג

3. קוצצים גס את האגוזים ואת הפירות היבשים לפי הטעם ומוסיפים לקרם השוקולד. מערבבים הכל יחד.

פצפוצי שוקולד משודרג

4. מסדרים את עטרות הנייר על צלחת שטוחה. שמים כמות שווה של אגוזים מצופים בשוקולד בכל עטרת נייר.

פצפוצי שוקולד משודרג

5. מקררים לפחות 20 דקות ומגישים.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון

מועדון התזונה המבריאה

מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי

שיתוף מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים