סלט סלק רוקפור ואגוזים
משדרג כל ארוחה
סלט סלק רוקפור ואגוזים
ממליצה לכם לנסות סלט סלק מבושל עם תוספות פריכות של אגוזים וחריפות של גבינת רוקפור. שילוב הטעמים, המרקמים והצבעים עושה “נעים” בפה ושמח בעיניים. אני משתמשת בסלק מבושל שנמכר באריזות ואקום ובכך חוסכת לעצמי המון זמן וטרחה.
סרטון הכנה
נגן וידאו
מצרכים
5-6 סלקים מבושלים (מוכנים באריזת ואקום)
250 גרם גבינת רוקפור, מפוררת גס
150 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס
1 כוס עלי רוקט טריים, קצוצים גס
1 שקית ערמונים חלוטים מוכנים לאכילה (לא חובה)
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
1 כפית חרדל גרגירים
מלח, פלפל
הוראות הכנה
1. חותכים את הסלק לקוביות ושמים בקערת סלט. מוספים את גבינת הרוקפור, האגוזים ואת הרוקט והערמונים.
2. מכינים את הרוטב: מערבבים יחד את השמן עם מיץ הלימון . מתבלים במעט מלח ופלפל שחור וחרדל.
3. יוצקים את הרוטב לקערה ומערבבים יחד בעדינות. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם. מגישים מיד
בתאבון!
הטבות מיוחדות
קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה
קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.
לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן
חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול
החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים.
האורחים עליכם - התוכן עלי
השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן
הזמנת מרק עצמות
צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים
הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.
איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר
למידע נוסף והזמנות לחצו כאן