תמי סירקיס, בלוגרית, עיתונאית מזון ומחברת ספרי בישול, מאמנת בריאות ויועצת תזונה (אכן רשימה ארוכה…) נמצאת כבר שנים בתודעה הציבורית. היא מופיעה בקביעות על במות, בכנסים, בתקשורת בתוכניות טלביזיה, רדיו ובאתרי האינטרנט.
תמי מציעה הרצאות, סדנאות ומופעי “סטנד-אפ קולינארי” כשבכולם מבט משועשע ומרענן על אוכל, בני אדם והקשרים ביניהם. התכנים של תמי מתאימים למגוון אירועים: החל ממסיבות פרטיות, אירועי קהילה וספריות וכלה בכנסים מקצועיים ותוכן העשרה לארגונים ולחברות.
חדש “תזונת פליאו – טרנד חולף או תזונת העתיד?” – הרצאת המבוא ליסודות לתזונה המבריאה הרצאה עתירת מידע, מבוססת מחקרים על הנושא החם של עולם האוכל – תזונת פליאו. איך פירמידת המזון האמריקאית עשתה את כל האנושות שמנה וחולה? מהי תזונת פליאו ולמה כדאי להתנסות בה? מאלו חמשת מזונות חייבים להיפרד כדי להימנע מסרטן, אלצהיימר, סוכרת ואירוע לב? בואו נשחה נגד הזרם, נשבור כמה פרדיגמות ונבריא את עצמנו עם אוכל בריא, פשוט וטעים. גם אם לא תשנו כלום – טוב שתהיה לכם דעה בנושא.
חדש “מזון למחשבה ולהרגשה” – “מרק עוף אינו אוכל אלא חיבוק אוהב ללא מילים”. מי מאיתנו לא מכיר את ההרגשה שמזון – כמו מוזיקה – הוא אמצעי תקשורת חזק ועוצמתי: דרך להביע רגשות, כוונות, עוצמות וחולשות. ההרצאה בוחנת את מערכות היחסים המורכבות שיש לנו עם אוכל ולמה (כמעט) כל שינוי דומה לגמילה ודורש אימון וליווי. ההרצאה מיועדת למי שעוסקים בתחום האימון והתזונה ומספקת כלים חדשים להבנת משקלו הערכי של מזון בשגרת החיים של כולנו. קהלים אחרים יפיקו מההרצאה תוכן מרחיב אופקים ומעורר מחשבה על חיי היום-יום שלנו ומורכבות הקשר עם אוכל.