fbpx

תבשיל שעועית ירוקה ופטריות

תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

תבשיל שעועית ירוקה ופטריות

תבשיל שעועית ירוקה ופטריות

תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות הוא תוספת נהדרת לכל ארוחה. ההכנה מהירה, והתוצאה טעימה מאוד. אפשר להכין את המנה מראש ולהגיש אותה קרה או בטמפרטורת החדר אבל בימי החורף הכי נחמד לאכול אותה חמה ליד המנה העיקרית.

סרטון הכנה

הכנתי את המתכון בתכנית פותחים יום בערוץ 13:

נגן וידאו

מצרכים

1 שקית 600 גרם שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
2 סלסלות פטריות טריות – פורטבלו ושמפיניון (לדוגמא)
1/4 כוס שמן זית (או 50 גרם חמאה)
2 בצלים, קצוצים דק
3 שיני שום כתושות (לא חובה)
1/4 כוס רוטב סויה איכותי
1/4 כוס אגוזי קשיו קצוצים גס
1/4 כוס שקדים קצוצים גס
1/4 כוס עלי כוסברה או פטרוזליה קצוצים – להגשה

הוראות הכנה

1. מפשירים היטב את השעועית הירוקה ונפטרים מעודפי המים והקרח שבה.

2. שוטפים ומייבשים היטב את הפטריות. חותכים לחצאים או לרבעים בשרניים.

3. במחבת גדולה או ב-ווק, שמתאים לכיריים מחממים את השמן (או החמאה) ומטגנים את הבצל והשום הכתוש. מטגנים בבחישה עד להזהבה יפה.

4. מוסיפים לסיר את השעועית והפטריות. משחימים קלות. מוסיפים כמה כפות מרוטב הסויה, טועמים ומוסיפים עוד רק על פי הטעם.

5. לקראת סוף הבישול מוסיפים את האגוזים ואת עלי הכוסברה (או הפטרוזיליה) לפי הטעם.

6. מגישים חם, או בטמפרטורת החדר. הסלט נשמר היטב יום-יומיים במקרר.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן