fbpx

פסטו עלים ירוקים‎

פסטו איטלקי עשיר בעלים ירוקים

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

פסטו עלים ירוקים‎

פסטו עלים ירוקים‎

“פסטו עלים ירוקים” דומה ל”פסטו” איטלקי אבל הוא מכיל הרבה יותר מרק עלי ריחן (בזיליקום). הפסטו שלי הוא מחית טעימה של עלים ירוקים מגוונים – רוקט, בייבי, פטרוזיליה, נענע וריחן. נוסיף גם אגוזי מלך ומעט צנוברים בשביל המרקם והטעם.
בצילום, הוספתי את הפסטו לסלט קפרזה של בייבי מוצרלה ועגבניות שרי חתוכות. אבל זאת רק הצעת הגשה אחת: את הפסטו אני ממליצה להוסיף למנות כמו – סלטים; חביתות; פשטידות ומרקים – כדי להעשיר אותם בצבע ובטעם טוב.
אכילה מרובה של עלים ירוקים כההים, תורמת לתחושת השובע ועוזרת בפינוי רעלים מהגוף.

הערה: יש פה בסה”כ 3 כוסות עלים ירוקים. אתם יכולים לשנות ולגוון את העלים לפי הטעם.

מצרכים

2 כוס עלי רוקט, נקיים ויבשים
2 כוסות עלי בייבי, נקיים ויבשים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה
1/4 כוס עלי ריחן
1/4 כוס עלי נענע
1/4 כוס צנוברים
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס שמן זית (פלוס עוד 1/4 כוס תוספת – אם יהיה צריך)
מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

1. שמים את כל העלים במעבד מזון וקוצצים בפולסים לקיצוץ ראשוני. מוסיפים את האגוזים, מלח פלפל ושמן הזית. מפעילים שוב לקבלת מחית – לא חלקה מדי.

2. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם: ומוסיפים עוד שמן זית לפי הטעם וההעדפה שלכם לגבי מרקם המחית.

3. מגישים מיד או שומרים בכלי שנסגר היטב בקירור.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן