fbpx

סלסה מנגו פיקנטית

סלט שישדרג לכם את הארוחה!

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

סלסה מנגו פיקנטית

סלסה מנגו פיקנטית

אני אוהבת אוכל צבעוני! הוא משמח לי את העיניים עוד לפני שאני מתחילה לאכול. “סלסה” הוא כעין סלט פיקנטי, שנועד לתבל ו”להקפיץ” את הטעם מה שמוגש איתו: חזה עוף על הגריל; סטייק עסיסי; חתיכות דג (אפילו נאות) וכמון הוא יכול להיות מוגש כ”סלט” בפני עצמו.

בעיניי, של השילוב של מנגו “כמעט בשל” (כלומר עדיין נוקשה למגע אבל כבר לו בוסר) עם הרבה ירקות צבעוניים הוא נפלא ויעשה לכם שמח בצלחת!

מצרכים

2 מנגו “כמעט בשלים”, חתוכים לקוביות בגודל שווה
1 בצל סגול, קצוץ דק
3 בצלים ירוקים, קצוצים דק
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
1/2 פלפל חריף, קצוץ דק – לפי הטעם
1/2 כוס גזר מגורר
1/2 צרור עלי כוסברה טרייה, קצוצה גס
מיץ מליים שלם ( אם אין ליים – מיץ מלימון שלם)
1/4 כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

1. מערבבים יחד את כל חומרי הסלסה בקערה גדולה. מוסיפים את הפלפל החריף לפני הטעם ונזהרים שלא להגזים. מתבלים במלח ופלפל, מיץ ליים (או לימון) ושמן זית. טועמים ומתקנים את התיבול לפי הטעם.

2. מגישים מיד או שומרים בקירור עד להגשה. הסלסה נשמרת טוב עד יום-יומיים, אך מומלץ לרענן אותו עם תוספת של עלי כוסברה טריים ועוד מיץ לימון.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן