אנטי פסטי צבעוני

אנטי פסטי צבעוני

לפי מה שיש במקרר - הכל הולך!

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

אנטי פסטי צבעוני

אנטי פסטי צבעוני
בכל פעם שאני שמה תבנית של עוף, דגים או בשר  לבישול בתנור אני תמיד מצרפת במדף (מעל או מתחת)  עוד מגש עם ירקות. 
הכנת אנטי-פסטי קלה ומהירה ובעצם עושים שימוש בכל הירקות שיש בבית. בכל עונה המנה קצת אחרת – לפי מה שיש בשוק ומה לא יקר.
הפעם, הכנתי את מגש האנטי פסטי "פרחים" עם הרבה כרובית וברוקולי בפינה שלי בתוכנית פותחים יום ברשת 13 בזמן שהדגמנו הכנת אסאדו. 

מצרכים

300 גרם פרחי כרובית, נקיים
300 גרם פרחי ברוקולי, נקיים
300 גרם פרוסות בטטה, נקייה עם הקליפה
תוספות נוספות אפשריות: אספרגוס טרי, פטריות, עגבניות שרי, זוקי פרוס וכו
1/2 כוס שמן זית
2 כפיות מלח גס (אטלנטי)

הוראות הכנה

1. מסדרים את הירקות בתבנית אפייה. יוצקים מעל את שמן הזית ומתבלים במלח. 
 
2. אופים במרכז התנור בחום בינוני 180 מעלות, במשך כחצי שעה עד שהירקות מוכנים לטעמכם.  
 
טיפ חשוב: אפשר לכסות את התבנית במכסה או רדיד אלומניום לקבלת ירקות לחים ורכים. אם לא מכסים את התבנית (כמו בסרטון) הירקות מקבלים השחמה ופריכות. 
אפשר להגיש את הירקות חמים, או בטמפרטורת החדר.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

מועדון

מועדון התזונה המבריאה

מועדון המיועד לכל מי שבחר בתזונה המבריאה כדרך חיים ומחפש חברות בקהילת תמיכה וליווי סגורה לקהל הרחב, בה אפשר לשאול שאלות, לקבל תשובות וחיזוק מחברים שנמצאים באותו השלב כמונו.
לחצו כאן
* המועדון מיועד לבוגרי הקורס הדיגיטלי

שיתוף מתכון

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים