שלום חברים,
יש לי בשבילכם הזמנה לכניסה חופשית להרצאה שלי – כל הפרטים בהמשך!
תודה רבה על כל הפירגונים ששלחתם לי בעקבות המייל הקודם! לא ידעתי כמה הנושא מרגש ומסעיר ואני שמחה שנתתי לכם “רשות” לוותר על הפירות היבשים בחג הזה ולעבור דווקא לירקות טריים ומבושלים – בריאים ונפלאים.
(אם אתם לא “סגורים” על מה אני מדברת – חפשו את המייל ששלחתי לכם לפני שבוע – תחת הנושא: ט”ו בשבט, ירקות ומיתוס הפירות היבשים).
אבל… בשולי הפירגון היו גם טענות “ואם בכל זאת רוצים פירות? מה אוכלים?”. שאלה טובה. אני בוודאי מסכימה שפירות הם “ממתק” בריא יותר מדברי מאפה או סוכריות: אין בהם גלוטן, תוספת סוכר והם עשירים בסיבים תזונתיים ויטמינים ומינראלים. אבל (וזה אבל גדול) הם עדיין סוג של “ממתקים” באריזה יפה של הטבע. מי שרוצים להוריד את רמות הגלוקוז בדם, מי שמוגדרים “טרום סוכרת” ובוודאי מי שיש לו “סוכרת סוג 2 ו-1” צריכים להבין שפירות הם “בּוּם” של סוכר שאין לזלזל בו.
אחד הפטנטנים להקטין את מהירות הספיגה של הסוכר הוא לאכול את הפירות יחד עם “משהו” שומני (אגוזים, גבינות, אפילו בשר). הנה, אני מצרפת לכם פה בהמשך מתכון טעים מאוד של אגסים אפויים בחמאה ותבלינים – כדי לתת לכם רעיונות איך להגיש פירות ולמקסם את הטעם והתענוג.
אני סומכת עליכם שתדעו לנווט בין מה ש”כדאי לכם” לבין מה ש”מתחשק לכם” – ומזכירה לכם שאני פה כדי לתת לכם יעוץ, ליווי והכוונה אישית בדרך לבריאות הטובה שלכם באמצעות התזונה המבריאה. לפרטים נוספים לחצו כאן
ועכשיו למתנה נהדרת – ביום רביעי הקרוב 7/2/18 בשעה 20:00 אני מופיעה בספריה העירונית בית דגן. המופע “עשרת הדברות לאירוח שפוי” מופע סטנד-אפ קולינרי מצחיק שאני רצה איתו כבר קרוב לעשור. אם טרם שמעתם – (או שמעתם ואתם רוצים שוב) אתם מוזמנים להגיע – ללא עלות – לספריה ברח מנחם בגין 44 בית דגן.
זאת באמת הזדמנות נדירה שאני מופיעה באירוע שהוא פתוח לקהל הרחב וגם מאפשר כניסה חופשית וגם קרוב כל כך למרכז הארץ… בואו!
שלכם,
תמי