fbpx

פרחי כרובית בתנור‎

תוספת מוצלחת לארוחות צמחוניות, חלביות ובשריות

תמי סירקיס
מנטורית לתזונה מבריאה

פרחי כרובית בתנור‎

פרחי כרובית בתנור‎

כרובית היא תוספת מוצלחת לארוחות צמחוניות, חלביות ובשריות.

במתכון שלפניכם אני משתמשת בפרחי כרובית קפואים, אשר עברו חליטה קלה לפני ההקפאה. חשוב לזכור שמזון שמוקפא שומר על הערכים התזונתיים שלו ומקל על השימוש בו בכל זמן. אין צורך בניקוי או השרייה – רק להפשיר את הכמות המבוקשת.

מצרכים

החומרים להכנת 4-6 מנות:
1 שקית (800 גרם) פרחי כרובית קפואים
1 בצל קצוץ דק
1/4 כוס זרעי חמנייה לא קלויים
1/4 כוס זרעי דלעת לא קלויים
1/4 כוס שקדים לא קלויים, קצוצים גס
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית לקט תבלינים איטלקיים
1/2 כפית לקט “פילדלפיה” (על בסיס פפריקה)
1 מיכל (400 מ”ל) קרם קוקוס

הוראות הכנה

1. מפשירים לחלוטין את פרחי הכרובית וחותכים אותם בסכין לקבלת פרחים וגבעולים בגודל שווה (לא זורקים כלום). שמים את הכרובית בקערה גדולה.

2. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים. טועמים קצת ומתקנים את התיבול לפי הטעם (בדרך כלל חסר קצת מלח). מערבבים יחד.

3. מעבירים את התערובות לתבנית מרובעת שטוחה או לקערה עמידה בחום ואופים במרכז התנור כ-20 דקות, עד שפרחי הכרובית מאוד רכים ומזהיבים קלות. אם צריך מוסיפים עוד כמה דקות אך חשוב שלא לשרוף את המנה.

4. מגישים את הכרובית חמה או קרה, כמנה ראשונה או כתוספת לארוחה.

בתאבון!

הטבות מיוחדות

קורס דיגיטלי:
יסודות התזונה המבריאה

קורס מושקע ומעמיק הכולל סרטונים קצרים ומדוייקים עם מידע והנחיות,
ספר מתכונים ותפריטים - כל מה שצריך כדי לצאת לדרך עצמאית של תזונה מבריאה וטובה.

לשיעור ניסיון חינם לחצו כאן
לרכישה לחצו כאן

חוג בית \ הרצאה \ סדנת בישול

החל מהרצאות רציניות על תזונה מבריאה וכלה במופע סטנד-אפ קולינארי על אירוח וחברים. האורחים עליכם - התוכן עלי

השאירו פרטים ונדבר
לחצו כאן

הזמנת מרק עצמות

צירי עצמות מבקר, מעוף ושילוב של השניים

הכל נמכר בגדלים נוחים לשימוש יום-יומי.

איסוף עצמי מנתניה
או משלוח בתוספת מחיר

למידע נוסף והזמנות לחצו כאן

שיתוף מתכון

מוזמנים לעקוב

אני מעלה תוכן מעניין ומתכונים טעימים

מבצע מיוחד
בעקבות המצב

הקורס שלי
"המדריך ליסודות התזונה המבריאה"
במחיר מיוחד

49 ש"ח בלבד!

המבצע לזמן מוגבל.

דילוג לתוכן